Direktlänk till inlägg 8 november 2009

God förmiddag!

Av Emil H. Viklökken - 8 november 2009 12:13

Halloj!


Alla glada och pigga??


-Härligt. Här är det alla tiders. Självväckning kl.11.12 Perfekt, kände att det här kommer bli dagen som startar underbart med lite p4 Norge, kaffe, någon sorts fil med flingor och müsli samt ett par mackor med ost och servelat på. FINT!!!

Det blev ingen utgång igår, istället en lugn filmkväll, Transporter3. Sevärd men inget mer! Orkade inte, så jag njöt hemma istället. Det är man glad för idag, pigg och fin!=) Hehe!


Gå vidare till under nästa streck för er som inte vill läsa massa sport och skit=)

----------------------------------------------------------

Igår reklamerade jag aldrig om mitt tips innan matchstart mellan Fyllingen-Ahk. Ht/Ft till Ahk som faktiskt var ganska säkert även om Fyllingen låg ett mål bak i halvlek men Ahk hade ledningen med 3 mål med tre min kvar så inget nervöst där inte. Okej, lite då;)! 600 kr plus. Så nu tänkte jag reka lite här. Vågar ni hänga på???

Nu sitter man här framför dumburken och rekar några matcher inför dagen som komma skall. Vi har några intressanta matcher framför oss.


Norska cupfinalen Aalesund-Molde, Ålesund för er svenskar som inte förstår;). hehe!

Aalesund som är i cupfinal för förste gang i historien, klarar man ett sådant tryck?!

-NEJ!

Molde kom på en imoponerande 2 plats i tippeligan medan man får gå ner 11 placeringar för att hitta Aalesund som precis klarade sig kvar utan kval. Molde med 56 p mot Aalesunds 36 p. Nej, dem mörka stjärnorna i Molde kommer att avgöra denna kamp ganska enkelt. Thioune, Mame Diouf och Pape Diouf! Räcker med om två av stjärnorna spelar. Lite roligare spel är att testa hcp-spelet till 2.55 på unibet!

Nej, en säker 2:a till 1.67   Obs, spelstopp 13.15

 

Söndagens match spelas mellan The Blues-The Reds. All statistik talar för Chelsea. Chelsea har vunnit samtliga nio matcher och håll i er nu, inte släppt in ett enda mål på över sjutton halvlekar. Dessutom är Man U skadedrabbat defensivt och mot en Drogba i extas kan de få problem. Men Vidic kommer enligt säkra källor att deltaga. Tur det! Men Rio, Hargreaves, Park och Welbeck borta, tveksamhter på Berbatov och Giggs.

Chelsea har den här säsongen gjort 41 mål på 17 matcher vilket är riktigt bra. Chelsea har inte heller gått mållösa under någon av matcherna. Endast Bosingwa skadad i en enorm stark trupp. Dem har i år också fått en "riktig" tränare jämfört med Avram Grant. Hahaha, lyssna på skillnaden mellan Avram Grant och Carlo Ancelotti?!?!?!? Ancelottis erfarenhet säger allt. Kommer föra Chelsea till många bragder inom kort.


Mitt tips blir därför en 1:a till fina 2 ggr pengarna.

Och Drogba bara gör mål, så enkelt är det. Vet inte till 100 % men typ 12 mål 14 matcher. Tack för kaffet!


Som trogen United-fan tror jag tyvärr, tyvärr på ett nederlag i dagens drabbning.  


Det enda som talar för United är all statistik dem har emot sig, för allt handlar inte om skriven fakta!

Så hoppas hoppas Rooney avgör i 87:e minuten till 2-1. Cool


Milan vinner idag mot Lazio borta.

Ronaldinho börjar nu komma tillbaka till storgammal form och lille Pato plus alla gamlingar gör att blir det vinst idag.

Har inte oddset i skrivandets stund men kör bara!

----------------------------------------------------------------------------


Så nu blir det titta fotboll, sen ska jag pumpa ur mig totalt med att springa ÄCKLIGT långt. Haha, hoppas han blir äcklad av mig nu=)! Kika in i kommentarerna för mer info.


Kommer in lite senare igen med ett inlägg så kika in.

 

 

Ha en jättefin Söndag nu!

 

 
 
Ingen bild

Patrik Ehrnholm

8 november 2009 13:30

Googlade lite efter lite speltips på Norska Cupfinalen och hittade din blogg, satt en slant på Molde. Får milan till 2,18 på Betfair, låter väl som ett helt ok odds?

 
Ingen bild

Emilio

8 november 2009 14:10

Jaså, där ser man! härligt!
1-0 i halvlek. Dem borde fixa det där. =)!
Ja, det låter helt ok. Pato avgör tror jag.

 
Ingen bild

Blårandig....

8 november 2009 19:34

"god förmiddag" skrev du.....Tack!!! det blev den och eftermiddagen blev inte sämre precis........Synd på Bajen bara, men som man bäddar får man ligga....;)
Assyriska hade inget der att göra........amatörer......:):):)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emil H. Viklökken - 20 februari 2010 22:18

Jag kom upp till beitostølen igår på eftermiddagen. Det ær så skønt och avslappnande att vara hær uppe och bara mysa och slappna av efter mycket jobb och dylikt! Helt underbart.   Idag har jag stått på længden i fjællen hær. Minst 1 mil med Jens ...

Av Emil H. Viklökken - 16 februari 2010 23:00

Sportsidiot som man är lite så handlar det förstås om Manchester "The red Devils" United!  Dem tar hem första åttondelen mot Milan med 3-2 på bortaplan. Viktigt inför hemmareturen. Och vem är det som avgör mesta mästarlaget om inte kungen...............

Av Emil H. Viklökken - 16 februari 2010 17:09

Jag säger då det. Vilken fredag, och vilken lördag! Farligt kul värre...   Haha, det var riktigt roligt i helgen som var. Skulle egentligen bara bli lite pizza och några öl! Du kan ju lägga på 5-6 tuss till för vårat gäng som var ute.:)!! haha. ...

Av Emil H. Viklökken - 12 februari 2010 16:31

Sweet med helg!   Ikväll blir det pizza och mjöd med handbollsgrabbsen nere i drammen. Mysigt!   Annars blir det nog lugnt faktiskt! ska vila upp mig så jag blir 100 percent healthy.   OS börjar imorn lr inatt. Ska bli lite halvkul att se...

Av Emil H. Viklökken - 11 februari 2010 16:42


och bara 5.5 timmars jobb kvar till helg. Fin fint! Undra vad man ska göra i helgen egentligen?? Inget planerat. Inte vanligt... Hmm, lugnt eller något helt impulsivt kanske? Vi får se hur det urartar sig :).   Nu börjar undertecknd att tillfrisk...

Presentation


Tar dagen som den kommer. Oavsett blir den bra!!

Omröstning

Vad är skönast??
 Missionären
 Doggy style
 Skeden
 Ridandet
 Oralsex
 Analt

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards